Peuters

Beide locaties van de Westerparkschool beschikken over een inpandige voorschool, een peuteropvang met een programma dat de ontwikkeling van uw kind extra stimuleert.

Peuters spelen en beleven bij een Dynamo-voorschool.

Dynamo biedt een mooie, veilige plek voor uw kind om samen met andere kinderen te ontdekken, spelen en leren. Ze hebben er een fijne, leerzame tijd en gaan beter voorbereid naar de basisschool om daar een goede start te maken.

Op de locatie van Hogendorpplein bevindt zich voorschool de Bevers en op de locatie van Hallstraat voorschool de Locomotief.

De medewerkers van Dynamo op de afdeling planning en plaatsing kunnen u helpen met de inschrijving op de voorschool en de berekening of aanvraag van de kinderopvangtoeslag of gemeentevergoeding. Bel 020-462033, of mail naar peuters@dynamo-amsterdam.nl

Spelinloop voor ouders met kinderen van 0-2,5 jaar

De gratis spelinloop van Dynamo op de locatie van Hallstraat is dé plek om andere kinderen en ouders bij u in de buurt te ontmoeten!

De spelinloop is er voor ieder kind van 0 tot 2½ jaar. De kinderen kunnen lekker spelen en voor de ouders staat de koffie en thee klaar. Er is een medewerker spelinloop van Dynamo aanwezig die u wegwijs maakt binnen de spelinloop. Kom samen met uw kind een keer langs. Aanmelden is niet nodig.