Tussenschoolse opvang

Op de lange schooldagen (maandag, dinsdag en donderdag) kunnen de kinderen overblijven.

De Westerparkschool werkt met het online systeem TSO-ASSISTENT.

U kunt als ouder/verzorger op flexibele wijze de overblijf van uw kind reserveren en net zo makkelijk weer annuleren. U betaalt uiteindelijk alleen de feitelijk afgenomen overblijfmomenten, via automatische incasso, na ontvangst van een gespecificeerde declaratie. Het overblijven kost € 2 per keer.

Bij onafgemelde afwezigheid of onaangemelde aanwezigheid zult u om administratieve reden gelijk bericht ontvangen per email.

Voor ouders/verzorgers die niet beschikken over internet, zal op school een computer beschikbaar zijn bij de conciërge, zodat u toch zonder probleem overblijf kunt reserveren.

U dient zich eerst eenmalig te registreren met brinnummer en ouderregistratiecode die u bij inschrijving ontvangt.
Ga voor de eenmalige registratie naar www.tso-assistent.net (niet.nl) en klik daar op
EENMALIG REGISTREREN.

In de laatste fase van de registratie maakt u zelf de inloggegevens naar eigen keuze aan. Zodra u die inloggegevens opslaat door te klikken op DOORGAAN, bent u onmiddellijk ingelogd en kunt u de overblijf ook daadwerkelijk reserveren.

Heeft u zich eenmaal geregistreerd, doe dat dan onder geen beding een tweede keer. Heeft u uw inloggegevens vergeten, klik dan in het inlogscherm op vergeten inloggegevens opvragen. Blijkt uw emailadres onbekend, neem dan contact op via support@tso-assistent.nl.

Als de instructies in het systeem uitleg behoeven, kijk dan eerst onder het vraagteken dat u in ieder scherm vindt, Een geïllustreerde instructie voor reserveren/annuleren vindt u onder DOWNLOADS als u bent ingelogd. Voor vragen over de overblijf zelf, kunt u terecht bij de tso-coördinator.

www.TSO-assistent.net

Wij organiseren de tussenschoolse opvang zelf met hulp van vrijwilligers. op elke locatie is een coördinator aanwezig.

De coördinatrice TSO van de locatie Van Hogendorpplein is Tülin Özdemir. Zij is bereikbaar van maandag t/m donderdag van 10 tot 13 uur op telefoonnummer 06-87014617 of via tsoplein@westerparkschool.nl
De coördinatrice TSO van de locatie Van Hallstraat is Priene Schaap. Zij is bereikbaar van 15.30 tot 17.30 uur op telefoonnummer 06-33732011 of via tsovanhall@westerparkschool.nl