Kennismaken

Welkom!

U overweegt uw kind bij ons op school aan te melden. Wat leuk!
Om elkaar beter te leren kennen nodigen wij u graag uit voor een kennismakingsgesprek, zodat u een indruk van de sfeer op school krijgt en hoe onze leerlingen werken.

Wij nemen graag even de tijd om u over de school te vertellen en al uw vragen te beantwoorden over ons onderwijsconcept, de zorg, de Vreedzame school, de grootte van de klassen, het Denklab, onze Eco-School, communicatie enzovoorts.

Informatie en rondleiding
De informatieochtend op de Westerparkschool vindt van 9.00-10.00 uur plaats op de locatie van Hogendorpplein 11. U krijgt daar alle informatie over en een rondleiding door onze school.

We hebben de volgende data ingepland:
Woensdag 21 september
Dinsdag 27 september
Donderdag 13 oktober
Woensdag 26 oktober
Woensdag 2 november
Donderdag 3 november, tevens uiterste inleverdatum voorkeursformulier voor kinderen geboren tussen 01-05-2019 en 31-08-2019
Woensdag 11 januari
Donderdag 19 januari
Woensdag 25 januari
Donderdag 2 februari
Woensdag 8 februari
Donderdag 16 februari
Woensdag 22 februari
Woensdag 8 maart
Donderdag 9 maart, tevens uiterste inleverdatum voorkeursformulier voor kinderen geboren tussen 01-09-2019 en 31-12-2019
U kunt zich aanmelden door de datum van uw voorkeur te mailen naar admin@westerparkschool.nl.

Bent u enthousiast over onze school?
Heeft u na deze kennismaking en rondleiding het gevoel de juiste school gevonden te hebben? Dan kunt u uw zoon of dochter aanmelden. Kijk hier voor meer informatie over inschrijven.

Meer informatie
Neem ook eens een kijkje bij onze school op Scholen op de kaart of bekijk onze kennismakingsfilm.

We kijken uit naar uw komst!