Kennismaken

Welkom!

U overweegt uw kind bij ons op school aan te melden. Wat leuk!
Om elkaar beter te leren kennen nodigen wij u graag uit voor een kennismakingsgesprek, zodat u een indruk van de sfeer op school krijgt en hoe onze leerlingen werken.

Wij nemen graag even de tijd om u over de school te vertellen en al uw vragen te beantwoorden over ons onderwijsconcept, de zorg, de Vreedzame school, de grootte van de klassen, het Denklab, onze Eco-School, communicatie enzovoorts.

Informatie en rondleiding
De informatieochtend op de Westerparkschool vindt van 9.00-10.00 uur plaats op de locatie van Hogendorpplein 11. U krijgt daar alle informatie over en een rondleiding door onze school.

We hebben de volgende data ingepland:
Dinsdag 18 januari
Donderdag 20 januari
Dinsdag 1 februari
Donderdag 3 februari
Dinsdag 15 februari
Donderdag 17 februari
Dinsdag 1 maart
Donderdag 3 maart
Donderdag 21 april
Dinsdag 17 mei
Donderdag 19 mei
Dinsdag 31 mei
Donderdag 2 juni
U kunt zich aanmelden door de datum van uw voorkeur te mailen naar admin@westerparkschool.nl.

Bent u enthousiast over onze school?
Heeft u na deze kennismaking en rondleiding het gevoel de juiste school gevonden te hebben? Dan kunt u uw zoon of dochter aanmelden. Kijk hier voor meer informatie over inschrijven.

Meer informatie
Neem ook eens een kijkje bij onze school op Scholen op de kaart of bekijk onze kennismakingsfilm.

We kijken uit naar uw komst!