Kennismaken

Welkom!

U overweegt uw kind bij ons op school aan te melden. Wat leuk!
Om elkaar beter te leren kennen nodigen wij u graag uit voor een kennismakingsgesprek, zodat u een indruk van de sfeer op school krijgt en hoe onze leerlingen werken.

Wij nemen graag even de tijd om u over de school te vertellen en al uw vragen te beantwoorden over ons onderwijsconcept, de zorg, de Vreedzame school, de grootte van de klassen, het Denklab, onze Eco-School, communicatie enzovoorts.

Wilt u een afspraak maken?
U kunt de school bereiken via 020 – 686 01 44 of via mail admin@westerparkschool.nl.
Door de situatie rond COVID-19 kan het zijn dat een rondleiding door de school (nog) niet mogelijk is. Er wordt dan samen met u naar een andere oplossing gezocht.

Bent u enthousiast over onze school?
Heeft u na deze kennismaking en rondleiding het gevoel de juiste school gevonden te hebben? Dan kunt u uw zoon of dochter aanmelden. Kijk hier voor meer informatie over inschrijven.

Meer informatie
Neem ook eens een kijkje bij onze school op Scholen op de kaart of bekijk onze kennismakingsfilm.
We kijken uit naar uw komst!