Vacature activiteitencoördinator


Stichting TSO Westerparkschool

De TSO van de Westerparkschool is op zoek naar:

Een activiteitencoördinator met passie voor educatie

De TSO van de Westerparkschool zoekt een culturele spin-in-het-web, een activiteitencoördinator met passie voor educatie om de herinrichting van de TSO vorm te geven en de activiteiten op te zetten en te programmeren voor de locatie Van Hogendorpplein en de locatie Van Halstraat. Omdat de pauze een belangrijk sociaal moment is en kinderen het beste spelenderwijs leren, vormen de activiteiten een potentieel belangrijk onderdeel van de cultuur die op school heerst.
Onder verantwoordelijkheid van de directie, zet een activiteitencoördinator in eerste instantie een pilot van de activiteiten tijdens de pauze op, waaraan de kinderen deel kunnen nemen. Hierbij hoort ook het aantrekken van extra fondsen, het maken van de activiteitenbegroting, het opzetten van de activiteiten commissie, verantwoordelijk voor de invulling van het activiteitenprogramma, het aantrekken en begeleiden van externe partijen voor de activiteiten, kartrekker voor de promotie en communicatie rondom de activiteiten richting ouders en vrijwilligers en het evalueren en mogelijk bijstellen van de activiteiten.
De tweede verantwoordelijkheid die de activiteitencoördinator heeft, is het opnieuw medevormgeven van de logistieke TSO in samenwerking met de coördinatoren van de locaties; het vormgeven van de zogenaamde zones binnen de TSO. Dit vergt een nauwkeurig planningsvermogen, facilitaire inzichten in het stroomlijnen van looproutes en aantallen kinderen, maar ook een politiek-sociale antenne voor de school-ouder relatie en vooral flexibiliteit en inlevingsvermogen richting de kinderen. Het begeleiden van het veranderproces onder het team vrijwilligers hoort bij de taken van de TSO coördinatoren per locatie.

Herken jij jezelf hierin?
– Hands on ervaring in het organiseren van activiteiten en/of evenementen
– Een groot netwerk binnen creatief Amsterdam
– Culturele spin-in-het-web
– Een positieve en ondernemende instelling
– Je vindt het leuk om met kinderen te werken
– Je begrijpt wat een gezond leerklimaat is en krijgt een kick om dit te bewerkstelligen
– Je houdt van spelen en je hebt humor
– Je weet ook een goede administratie bij te houden en je kunt goed plannen
– Je hebt ervaring in het maken en beheren van begrotingen en weet deze strak bij te houden
– Je bent communicatief sterk en sociaal gevoelig
– Ervaring met het organiseren van educatieve activiteiten is een pre
– Ervaring met fondsen aantrekken is een pre
– Ervaring, studie of interesse in de richting van pedagogiek of psychologie is een grote pre
– Je hebt je eigen bedrijf en kunt facturen

Wat biedt de Westerparkschool?
– Ervaring in het neerzetten van jouw educatief programma tijdens de TSO
– Een contract van 8 uur op freelance basis, voor de periode van 5 maanden, met uitzicht op verlenging van 1 jaar
– Startdatum 1 februari 2019
– Dagtarief op projectbasis

De TSO van de Westerparkschool heeft de ambitie om een van de beste TSO’s van Amsterdam te worden. Wil jij het voorbeeld geven en laten zien wat jij in huis hebt? Schrijf dan een brief met motivatie en cv, voor 21 december 2018, t.a.v. Sollicitatie Commissie naar: tsowesterparkschool@gmail.com

Voor vragen over de functie, neem dan contact op met Bert Mellink (Adjunct -directeur Westerparkschool) of Erika Kennedy (Voorzitter Bestuur TSO):

Bert Mellink:
bmellink@westerparkschool.nl

Erika Kennedy:
info@kennedybranding.com